Biokertészet

Az öntözési rendszerünk adta lehetőségekre támaszkodva a Biokontroll Hungária Kft-vel együttműködve és Németh István tapasztalataira támaszkodva fogtunk bele 2011-ben az ökológiailag ellenőrzött zöldség termesztésbe. Az első termék a sárgarépa volt, melyet 2 hektáron termesztettünk. 

Mára 162 hektáron a legkülönbözőbb növényekkel foglalkozunk, a kertészet önálló ágazattá vált. 2017-ben karfiol, brokkoli, vöröshagyma, kápia paprika, sárgarépa, burgonya, cukorrépa és csemegekukorica volt termesztésben. Munkatársaink nagy tapasztalatra tettek szert abban, hogy az újabb növények bevezetése előtt megismerik a legjobb termesztéstechnológiát, felkutatják és beszerzik a termesztéshez szükséges eszközöket, kiválasztják a termőhelyhez illeszkedő fajtákat, megtervezik a kézimunka igényt.
 Ez az előkészítés évek óta megalapozza a kiváló eredményeket, és lehetővé teszi a piaci igények változáshoz való alkalmazkodást.

2600+ tejelő szarvasmarha

25 millió liter tej/év

Ma már három telepen 2600 tejelő szarvasmarha, összesen 25 millió kg tejet állít elő egy évben.

Fenntartható gazdálkodás

A szarvasmarhatartás takarmány szükségletét a szakmailag erős és technológiailag felkészült növénytermesztés szolgálja ki.

Környezeti
tudatosság

Az üzleti tudatosság mellett a környezeti tudatosság és felelősségvállalás jegyében 1560 ha területen bio gazdálkodunk.

Ellenőrzött zöldség termesztés

Minden évben fejlesztjük az erőgép parkot és gondos tervezés alapján a mindenkori termesztési igényekhez igazítjuk.

Szarvasmarha tenyésztés

A megtermelt 25 millió kilogram kiváló minőségű nyers tej
országos szinten is kiemelkedő teljesítmény.