Rólunk

A Kisalföld szívében, Győrtől az autópályán keleti irányban haladva gondosan művelt, öntözött terület mellett haladunk el. A Kisalföldi Állami Gazdaság által épített öntöző rendszer 2001-től kezdve új életre kelt, bővült és korszerűsödött. A régi gazdálkodás bázisán 1999-től új magángazdaság szerveződött. 

Fő tevékenységünk a tejelő szarvasmarha tartás. Induláskor Nagyszentjánoson és Rétalapon folyt tej termelés, hamarosan csatlakozott a Bőnyi és a Kapuvári szarvasmarha telep. Ma már három telepen 2600 tejelő szarvasmarha, összesen 25 millió kg tejet állít elő egy évben. 2017-től a Biokontroll Hungária Kft-vel szorosan együttműködve a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelő ökológiailag ellenőrzött bio tejet állítunk elő. 
A szarvasmarhatartás takarmány szükségletét a szakmailag erős és technológiailag felkészült növénytermesztés szolgálja ki. Az üzleti tudatosság mellett a környezeti tudatosság és felelősségvállalás jegyében 1560 ha területen biogazdálkodunk. A képzett szakemberek és a technológiai fejlesztések lehetővé tették az ökológiailag ellenőrzött zöldségtermesztés megindítását. 

Tovább javítja az ökológiai lábnyomunkat, hogy a két legnagyobb szarvasmarhatelepen biogáz üzemekben villamosenergia termelésre hasznosítjuk az egyébként súlyosan üvegházhatású metánt. Műszaki bázisunk a fenti területeket szolgálja ki, új gépi és tartástechnológiákat adoptál, új épületeket épít és szerel fel. 

Tevékenységeink egymásra épülnek, kiegészítik egymást, hatékony működést tesznek lehetővé. Terményeink ízét a bébiételektől kezdve a legismertebb tejtermékek márkáiba csomagolva széles körben ismerik.

2600+ tejelő szarvasmarha

25 millió liter tej/év

Ma már három telepen 2600 tejelő szarvasmarha, összesen 25 millió kg tejet állít elő egy évben.

Fenntartható gazdálkodás

A szarvasmarhatartás takarmány szükségletét a szakmailag erős és technológiailag felkészült növénytermesztés szolgálja ki.

Környezeti
tudatosság

Az üzleti tudatosság mellett a környezeti tudatosság és felelősségvállalás jegyében 1560 ha területen bio gazdálkodunk.

Ellenőrzött zöldség termesztés

Minden évben fejlesztjük az erőgép parkot és gondos tervezés alapján a mindenkori termesztési igényekhez igazítjuk.

Szarvasmarha tenyésztés

A megtermelt 25 millió kilogram kiváló minőségű nyers tej
országos szinten is kiemelkedő teljesítmény.